Friss hírek

Teljesítők

Figyelem! 2023 Március 1-től a füzet ára 1000 Ft-ra emelkedett!

Egyesületünk Pilisi „CsupaPiros” névvel újabb jelvényszerző túrát indított útnak.

A túra célja:
A túrázás és ezen keresztül a rendszeres testmozgás népszerűsítése, valamint lakókörnyezetünk, a Pilis bemutatása és megszerettetése.
Az igazoló füzet tartalmazza az útvonal leírását, a begyűjtendő pecsétek helyét. Nem tartalmaz azonban térképet, erről a túrázóknak kell gondoskodni!


A teljesítés menete:
A résztvevőknek az itinerben leírt útvonalat kell végigjárni, és a szükséges pecséteket összegyűjteni! A kitöltött füzetet személyesen, vagy postai úton el kell juttatni egyesületünkhöz. 

Az igazolófüzet megvásárolható:

- Piliscséven 2023.03.02-től ismét a régi helyen: a Béke út 68. szám alatti virágboltban.

- Leányfalun Tóth Gábor tagtársunknál (06209441527, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

- Hiripi Gábor tagtársunknál 1082 Budapest, Baross u. 84. (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

- Hiripi Gábor tagtársunknál 2119 Pécel, Szent Imre krt. 57. (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

- A dorogi uszodában minden nap 6-20 óráig (illetve, nyitvatartási időben)

- A füzet kérhető postai úton az Egyesület e-mail címén ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

A megrendelés menete a következő:

Már mi is átálltunk az elektronikus számlázásra (számlázz.hu-t használjuk), ezért e-mailben küldjetek egy számlázási és egy postázási címet (cég esetén adószámot is, sőt ha jól tudom, januártól már magánszemély esetén is fog kelleni az adószám). A számlát válasz email-ben küldjük, azon minden adatunk rajta lesz, ami az utaláshoz kell. Utaláskor, a megjegyzésbe a számla számát írjátok majd. Egyidejűleg postára is adjuk a füzeteket. A fizetésre 10 napotok lesz. A füzet ára jelenleg 1000 Ft/db és küldeményenként 550 Ft a postaköltség. 

A füzet ára tartalmazza a díjazást (kitűző) is, de nem tartalmazza a díjazás postaköltségét! Arra kérjük azokat, akik postán küldik be füzeteiket, és úgy is szeretnék visszakapni azokat, mellékeljenek egy felbélyegzett válaszborítékot. Csak ajánlott levélben küldünk vissza füzeteket, illetve kitűzőket. 

Az elbírálandó füzeteket nem egyesületünk címére, hanem egyik tagtársunk címére várjuk:

Czövek András 2081 Piliscsaba Kisfaludy utca 3.

A leigazolt füzeteket a díjazásokkal minden hónap első hetében postázzuk vissza, összegyűjtve az addig beérkezőket. Kérünk legyetek türelemmel! 

 

A teljesítés kezdőpontja és időtartama nincs korlátozva. A menetirány is a résztvevőkre van bízva.
Az útvonal végig jelzett turistautakon vezet, sőt még a jelzésváltásra sem kell figyelni.
A jelzett úton haladj, ne tégy kárt az erdő fáiban, növényeiben, állataiban! Tartsd be az aktuális tűzvédelmi szabályokat!

Díjazás:
A teljesítőket sorszámozva rögzítjük, és egy kitűzővel jutalmazzuk.

Itiner:
A feladat rendkívül egyszerű. Esztergom vasútállomástól kell eljutni Piliscsévre (vagy fordítva), végig a Piros sáv jelzésen! Útközben a Pilisi vándorlás 6 bélyegzőjét kell begyűjteni. A bélyegzők pontos helyét megtalálod ITT. A túra 34 km, ehhez társul 1215 m szintemelkedés Esztergomból indulva. Ha Piliscsévről indultok akkor a szintemelkedés 1159 m, de a táv természetesen nem változik.

A túra a térképen így néz ki.

Innen pedig letölthetitek az útvonalat .gpx formátumban.

A füzet ára 1000Ft/db, a postaköltség 550 Ft/küldemény.