Friss hírek

Teljesítők

Egyesületünk Pilisi „CsupaPiros” névvel újabb jelvényszerző túrát indított útnak.

A túra célja:
A túrázás és ezen keresztül a rendszeres testmozgás népszerűsítése, valamint lakókörnyezetünk, a Pilis bemutatása és megszerettetése.
Az igazoló füzet tartalmazza az útvonal leírását, a begyűjtendő pecsétek helyét. Nem tartalmaz azonban térképet, erről a túrázóknak kell gondoskodni!


A teljesítés menete:
A résztvevőknek az itinerben leírt útvonalat kell végigjárni, és a szükséges pecséteket összegyűjteni! A kitöltött füzetet személyesen, vagy postai úton el kell juttatni egyesületünkhöz. 

Az igazolófüzet megvásárolható:

- Piliscséven a Béke utca 68. szám alatti virágboltban.

 

- Leányfalun Tóth Gábor tagtársunknál (06209441527, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

- Budapest (III.ker) Tímár utca (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

- A dorogi uszodában minden nap 6-20 óráig (illetve, nyitvatartási időben).

- A füzet kérhető postai úton az Egyesület e-mail címén ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). Ez esetben utalással tudjátok kifizetni a füzet árát (700 Ft/db) és a 400 Ft postaköltséget. Egyesületünk számlaszáma: 10702143-22792608-51100005 

A füzet ára tartalmazza a díjazást (kitűző) is, de nem tartalmazza a díjazás postaköltségét! Arra kérjük azokat, akik postán küldik be füzeteiket, és úgy is szeretnék visszakapni azokat, mellékeljenek egy felbélyegzett válaszborítékot. Csak ajánlott levélben küldünk vissza füzeteket, illetve kitűzőket. 

Az elbírálandó füzeteket nem egyesületünk címére, hanem egyik tagtársunk címére várjuk:

Czövek András 2081 Piliscsaba Kisfaludy utca 3.

A leigazolt füzeteket a díjazásokkal minden hónap első hetében postázzuk vissza, összegyűjtve az addig beérkezőket. Kérünk legyetek türelemmel! 

 

A teljesítés kezdőpontja és időtartama nincs korlátozva. A menetirány is a résztvevőkre van bízva.
Az útvonal végig jelzett turistautakon vezet, sőt még a jelzésváltásra sem kell figyelni.
A jelzett úton haladj, ne tégy kárt az erdő fáiban, növényeiben, állataiban! Tartsd be az aktuális tűzvédelmi szabályokat!

Díjazás:
A teljesítőket sorszámozva rögzítjük, és egy kitűzővel jutalmazzuk.

Itiner:
A feladat rendkívül egyszerű. Esztergom vasútállomástól kell eljutni Piliscsévre (vagy fordítva), végig a Piros sáv jelzésen! Útközben a Pilisi vándorlás 6 bélyegzőjét kell begyűjteni. A bélyegzők pontos helyét megtalálod ITT.

A füzet ára 700Ft/db, a postaköltség 300 Ft/küldemény.