Következő Sulikupa túránkat 09.23-án tartjuk. Ez már a hetedik túra lesz ez évben. A Pilisi Parkerdő nemrég létrehozta a Kopár tanösvényt a Zajnát-hegyeken. Az ösvény jelzéssel ellátását egyesületünk 4 lelkes tagja végzi. Még nincs teljesen kész, de mi azért végigjárjuk az utat.

Szintet lép a Sulikupa, a következő túrán "külföldre" megyünk! Nem kell megijedni, csak itt a szomszédban túrázunk. 

Kiindulópontunk Garamkövesd lesz. Találkozó 09.02-án reggel 9:00-kor. A Helemba-hegység (Burda) egy kis részét fedezzük majd fel. 

Következő, 5. Sulikupa túránkat június 17-én a Rám-szakadékba tesszük. A már megszokott útvonalon, Dömösi indulással járjuk végig a megint izgalmasnak ígérkező túrát. A találkozó a nagy kanyarban lévő parkolóban, 8:30-kor. A parkolás fizetős Dömös egész területén! Kivéve, a  falut elhagyva, a hajóállomásnál.

Következő Sulikupa túránk április 29-én lesz. Kiindulópontunk Pilisjászfalu vasúti megálló. Találkozó 8:40-kor. Célszerű ide a Piliscsabáról 8:30-kor induló vonattal érkezni, ugyanis a cél Piliscsabán lesz!

Az útvonalunk az alábbi látványosságokat érinti: Régi kőbánya, Pilisjászfalu kálvária, Nagy-Somlyó, Ferenc forrás. A táv a szokásos 7-8 km lesz, nem túl sok szintemelkedéssel.

Az idei 3. Sulikupa túránkat április 15-én tartjuk a Visegrádi-hegységben. A nemrég épült Bölcső-hegyi kilátót keressük fel. Találkozó 9:00-kor, Dömörkapu parkolóban.

Lap tetejére