Hamarosan indul  a várva várt Mikulás túra ! Idén December 10-én szombaton este 17 órakor  indulunk útnak az erdőbe és kutatjuk fel  a szánról leesett ajándékokat.

 

Következő sulikupa túránkat november 5-én tartjuk. Ezúttal kicsit távolabbra utazunk és nem a Pilisben, vagy a Visegrádi-hegységben, hanem a Gödöllői-dombságban túrázunk majd.

Május 7-én tartjuk a soron következő túránkat. Ez, az idei évben már a negyedik lesz. Találkozó 8.30-kor Kesztölc, Csurgó buszmegállónál.

Ilyen még nem volt a Sulikupa több, mint egy évtizedes történelmében!

Ezúttal Czövek Andris ötlete alapján és irányításával futóversenyre invitálunk benneteket. Találkozó Piliscsabán a Kisgulyánál (Kossuth Lajos utca és a Dévényi Antal utca találkozása az erdő szélén) 04.09-én szombaton 9:00-kor. 

Az idei 2. túra március 19.-én (szombat) lesz. Találkozó Zugligetben a Lóvasút Kulturális Központnál (Budai-hg.),8.30-kor. Parkolni a központ előtt és a Libegő állomása környékén is lehet. Útvonalunk: Tündérhegyi kőfejtő - János-hegy - Átjáró-barlang. A táv 7 km, a szintemelkedés pedig +330 m lesz.

Lap tetejére