Következő, 5. Sulikupa túránkat június 17-én a Rám-szakadékba tesszük. A már megszokott útvonalon, Dömösi indulással járjuk végig a megint izgalmasnak ígérkező túrát. A találkozó a nagy kanyarban lévő parkolóban, 8:30-kor. A parkolás fizetős Dömös egész területén! Kivéve, a  falut elhagyva, a hajóállomásnál.

Következő Sulikupa túránk április 29-én lesz. Kiindulópontunk Pilisjászfalu vasúti megálló. Találkozó 8:40-kor. Célszerű ide a Piliscsabáról 8:30-kor induló vonattal érkezni, ugyanis a cél Piliscsabán lesz!

Az útvonalunk az alábbi látványosságokat érinti: Régi kőbánya, Pilisjászfalu kálvária, Nagy-Somlyó, Ferenc forrás. A táv a szokásos 7-8 km lesz, nem túl sok szintemelkedéssel.

Az idei 3. Sulikupa túránkat április 15-én tartjuk a Visegrádi-hegységben. A nemrég épült Bölcső-hegyi kilátót keressük fel. Találkozó 9:00-kor, Dömörkapu parkolóban.

Következő Sulikupa túránkat Pusztamarót környékén tartjuk. A gyaloglást ezúttal medvehagyma szedéssel fogjuk kiegészíteni.

Találkozó március 25-én 9.00-kor Pusztamaróton az ifjúsági tábornál. A tábor a műúttól kb 4 km (nem túl jó minőségű, de lassan végigautózható), kövezett úton érhető el. Azért előtte megnézzük még! Sajnos, tömegközlekedéssel nem nagyon lehet ide jutni. Elnézést kérünk, azoktól, akiknek nincs autója. Próbáljatok összebeszélni valakivel.

Az idei év első Sulikupa túráját február 25-én, szombaton tartjuk. Címe: 1-2 kör a Dera-szurdokban.

Találkozó Pilisszentkereszt határában, a szurdok alsó bejáratánál lévő nagy parkolóban 8:30-kor. Táv 4,7 vagy 6,7 km, a szintemelkedés pedig 161 vagy 220 m lesz. Mi mindkét kört bejárjuk, de akinek elég egy kör, természetesen azért is megkapja az igazoló bélyegzőt. 

Lap tetejére