Az idei évre 18 km turistaút jelzéseinek felújítására pályáztunk. A Magyar Természetjáró Szövetség el is fogadta pályázatainkat. Ez első hallásra nem tűnik soknak, de ha valaki már csinált ilyesmit, az bizony tudhatja, hogy milyen nagy munka akár egyetlen kilométer szakszerű felújítása is. Ezt nehezíti még, ha az adott szakaszon több turistajelzés is halad fonódva, vagy, ha a szabványnál jóval nagyobb jelzések csúfítják a fákat. A szabályzat szerint, a nem gyalogos, a zarándok és a tematikus utakat nem kell felújítani, de a mi csapatunk nem az a csapat, amely fél munkát végezne. Ha már csináljuk, csináljuk rendesen. 

Szombaton ismét Jelzést festettünk. A Pilisen végig vezető Zöld sávot tűztük ki célul.

Nekiláttunk az idei évre vállalt jelzésfelújításoknak. Kezdésnek a Kék O jelzést festettük újra Piliscsévtől a Wass Albert fáig.

Kedves Barátaink!

Az idei évben 16 km turistautat újítunk fel lakóhelyünk környékén. A munkálatok július és augusztus hónapokban lesznek lebonyolítva. Ha kíváncsiak vagytok, hogy működik a jelzésfestés, vagy esetleg besegítenétek, jelentkezzetek Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (tárgynak írjátok be, hogy "jelzésfestés")

Egyesületünk idén is tervez turistaút felújításokat. Ha be szeretnél kapcsolódni a jelzésfestésbe   kíváncsiságból, vagy segítő szándékkal – jelentkezz elérhetőségeink egyikén, szívesen látunk! A munkák időpontjáról és jellegéről itt adunk majd tájékoztatást.

Lap tetejére