2023-ban IV. alkalommal rendezzük meg a "Gyere fel a Prédikálószékre" teljesítménytúránkat!

Lényeg, hogy találkozzunk 2023 június első vasárnapján a Visegrádi-hegység 639 méteres csúcsán a Prédikálószéken 9-12 -óra között!

Dömösről érdemes indulni, így 4 kilométer után már fent is vagy a csúcson. Kövesd a Piros3szög turistautat.

 

Előnevezetteknek 2000.-ft a nevezés, aki  a helyszínen nevezne be, annak 2500.-ft.

Előnevezni 2023.06.02-án éjfélig lehet!

Nevezni ITT tudsz!

 

Előnevezetteknek a Piliscsabai Természetjáró Egyesület számlájára kell befizetni/átutalni a nevezést követően.

Bankszámla számunk:
10702143-22792608-51100005

Közleménybe írd be, hogy: Prédikálószék TT2023

Helyszínen is van mód nevezni, de, akkor az 2500.-ft

 

Változás a díjazásban!

Akinek a III., vagy IV. teljesítése lesz, annak a jelvény háttérszíne változik, nem kék, hanem piros lesz, és a IV. teljesítés után kedvezményesen (2000.-ft) hozzájuthat egy karabineres PI-TE-s 3dl-es dupla falú bögréhez!

Kérlek a nevezésnél jelezzétek!

 

Cserébe kapsz egy jelvényt, emléklapot, csokit, szörpöt vagy vizet!

Bögrét, poharat hozzatok magatokkal!

 

Kérdések esetén keress az alábbi elérhetőségeken:

Tóth Gábor

Telefon: +36 20 944 1527

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Várunk mindenkit szeretettel!


 

Kedves Túrázó!

Szeretettel köszöntünk a Piliscsabai Természetjáró Egyesület Tomi 20 „karanténteljesítménytúráján”.

Részvételi feltételek:

A teljesítménytúrán bárki részt vehet, aki a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, e-mail-ben bejelenti részvételi szándékát a rendezőknél és letölti az igazolófüzetet a weboldalunkról. A túrához 24 db kitűzőnk van, tehát ennyi indulónak tudunk díjazást biztosítani!

 

Kedves Túrázó!

Szeretettel köszöntünk a Piliscsabai Természetjáró Egyesület Kovács 50 „karanténteljesítménytúráján”.

Részvételi feltételek:

A teljesítménytúrán bárki részt vehet, aki a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címen, e-mail-ben bejelenti részvételi szándékát a rendezőknél és letölti az igazolófüzetet a weboldalunkról. A túrához 110 db szép jelvényünk van, tehát ennyi indulónak tudunk díjazást biztosítani.

Boldog Özséb kilátóIsmét kiírjuk a májusban megrendezett "Piliscsabai 50-esek" teljesítménytúránkat, kicsit más formában. 

A Pilis szép és látványos helyeit felfűző útvonal megegyezik a májusi túráéval: https://www.gpsies.com/map.do?fileId=xfgcgtkxcdgutjls. Az igazoláshoz a letölthető itiner végigpecsételésén kívül gps tracket is kérünk a szintidő ellenőrzéséhez. Ehhez a Strava vagy az Endomondo alkalmazás használatát javasoljuk. A szintidő továbbra is 13 óra.

Az első 60 jelentkezést tudjuk fogadni. A jelentkezéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre kérjük elküldeni, benne a jelentkező nevével és az indulás tetszőleges idejével (nap, óra, perc). (Az indulás idejét később is el lehet küldeni.) A nevezési díj 2000 forint, amit a válaszlevélben küldött módon kérünk befizetni. Azoknak, akik befizettek az eredeti, májusi teljesítménytúrára, de nem tudtak eljönni, a részvétel ingyenes. 

A sikeres teljesítők érmet kapnak. 

Gyertek túrázni!

Lap tetejére