2023-ban negyedik alkalommal rendezzük meg a "Gyere fel a Vörös-kőre" teljesítménytúránkat!

Lényeg, hogy találkozzunk 2023 szeptember utolsó vasárnapján a Visegrádi-hegység 521 méteres csúcsán a Vörös-kőn 9-12 -óra között!

Leányfaluról érdemes indulni, így 4 kilométer után már fent is vagy a csúcson. Természetesen Tahiból is elérhető a sárga sáv turistaúton!

 

 Előnevezni lehet 2023.09.22.-én éjfélig!

Ha előneveztél, akkor 1500 Ft-ot utalj el az egyesület bankszámlaszámára ( 10702143-22792608-51100005), közleménybe írd be, hogy 2023vörös-kőTT , ha nem nevezel, de feljössz, akkor 2000 Ft-ot kell fizetned a helyszínen. Cserébe kapsz egy egyedi kitűzőt, oklevelet jutalmul, illetve édességet, s szörpöt, vizet. A táv Tőled függ, de érdemes Leányfaluról a piros sáv, vagy Tahi felől a sárga sáv jelzésen elkezdeni a mászást.

Nevezni IDE Kattintva tudsz!

 

Bögrét, poharat hozzatok magatokkal!

 

Kérdések esetén keress az alábbi elérhetőségeken:

Tóth Gábor

Telefon: +36 20 944 1527

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Várunk mindenkit szeretettel!

Kedves Túrázó!

Szeretettel köszöntünk a Piliscsabai Természetjáró Egyesület Tomi 20 „karanténteljesítménytúráján”.

Részvételi feltételek:

A teljesítménytúrán bárki részt vehet, aki a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, e-mail-ben bejelenti részvételi szándékát a rendezőknél és letölti az igazolófüzetet a weboldalunkról. A túrához 24 db kitűzőnk van, tehát ennyi indulónak tudunk díjazást biztosítani!

 

Kedves Túrázó!

Szeretettel köszöntünk a Piliscsabai Természetjáró Egyesület Kovács 50 „karanténteljesítménytúráján”.

Részvételi feltételek:

A teljesítménytúrán bárki részt vehet, aki a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címen, e-mail-ben bejelenti részvételi szándékát a rendezőknél és letölti az igazolófüzetet a weboldalunkról. A túrához 110 db szép jelvényünk van, tehát ennyi indulónak tudunk díjazást biztosítani.

Boldog Özséb kilátóIsmét kiírjuk a májusban megrendezett "Piliscsabai 50-esek" teljesítménytúránkat, kicsit más formában. 

A Pilis szép és látványos helyeit felfűző útvonal megegyezik a májusi túráéval: https://www.gpsies.com/map.do?fileId=xfgcgtkxcdgutjls. Az igazoláshoz a letölthető itiner végigpecsételésén kívül gps tracket is kérünk a szintidő ellenőrzéséhez. Ehhez a Strava vagy az Endomondo alkalmazás használatát javasoljuk. A szintidő továbbra is 13 óra.

Az első 60 jelentkezést tudjuk fogadni. A jelentkezéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre kérjük elküldeni, benne a jelentkező nevével és az indulás tetszőleges idejével (nap, óra, perc). (Az indulás idejét később is el lehet küldeni.) A nevezési díj 2000 forint, amit a válaszlevélben küldött módon kérünk befizetni. Azoknak, akik befizettek az eredeti, májusi teljesítménytúrára, de nem tudtak eljönni, a részvétel ingyenes. 

A sikeres teljesítők érmet kapnak. 

Gyertek túrázni!

Lap tetejére