Kedves Túrázó!

Szeretettel köszöntünk a Piliscsabai Természetjáró Egyesület Kovács 50 „karanténteljesítménytúráján”.

Részvételi feltételek:

A teljesítménytúrán bárki részt vehet, aki a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, e-mail-ben bejelenti részvételi szándékát a rendezőknél és letölti az igazolófüzetet a weboldalunkról. A túrához 110 db szép jelvényünk van, tehát ennyi indulónak tudunk díjazást biztosítani.

A kijelölt útvonalon túramozgalmaink kihelyezett bélyegzői közül kell 9 és az OKT bélyegzői közül 2 lenyomatot összegyűjteni. Az útvonal teljesítését akkor fogadjuk el, ha az igazolófüzetben az ellenőrzőpontok igazolása hitelt érdemlően megtörténik. A teljesítők az oklevelet és a különleges jelvényt utólag kaphatják meg, ha befizetik annak 1000 Ft-os árát. Ha Postán kérik, akkor 600 Ft-tal hozzá kell járulni a levél postázási költségéhez.

A túrán mindenki saját felelősségére indul, a rendezőktől kártérítés semmilyen címen nem igényelhető.

A résztvevők betartják a természetvédelmi, környezetvédelmi, erdővédelmi és tűzrendészeti előírásokat és csak a kijelölt utakon haladnak. A túra csak gyalogosan teljesíthető!

A túra teljes útvonalán jól követhetőek a turista jelzések, ezért nem készítettünk túl részletes leírást. - Az úgy is csak megzavarja a túrázókat. - Kövesd a jelzéseket és nem lesz gond! 

Tintapárnát feltétlenül vigyél magaddal!!!

Az itiner innen tölthető le!

A túra útvonalának térképe.

Kovács 50 KTT gpx.