Egy kis programváltozás lépett fel, így a következő, 6. Sulikupa túránkat szeptember 7-én a Rám-szakadékba tesszük, a már megszokott útvonalon. Dömösi indulással járjuk végig a megint izgalmasnak ígérkező túrát, viszont a távot most megtoldjuk még egy kicsivel, hogy elmenjünk egészen a Rám-hegyig, ahol megnézzük a Ferenczy-sziklát is.

A találkozó is a szokásos helyen, nem a templomnál, hanem a templomot elhagyva, Visegrád felé, a nagy kanyarban lévő parkolóban lesz. Találkozunk 8:30-kor. A parkolási díj Dömös egész területén 250 Ft/h. Mivel 3 óránál biztosan több időt vesz igénybe a túra, így a 4 órányi díjjal megegyező napidíjat kell majd megfizetni. Készüljetek 1000 Ft-nyi aprópénzzel! A falut elhagyva, a hajóállomásnál ingyenes a parkoló, de éppen ezért ott mindig sokan vannak.

Gyertek időben, ne kelljen a csapatnak sokat várni. A szokásos Zöld jelzésen megyünk fel, végig a szakadékon. Várhatóan lesz bőven víz. Aki nem biztos magában, az hozzon váltóruhát. Lefele a Sárga jelzést követjük majd a Lukács árok felé. Kb 13 órára érünk majd vissza a parkolóba.

A táv 11,3 km, a szintemelkedés pedig 453 m lesz. Nem sietünk, a kisebbeket is megvárjuk. Kajára nem nagyon lesz szükség, de ital legyen mindenkinél!

 

 

Szeretettel várunk mindenkit!