A Postai díjak emelkedése miatt nekünk is emelnünk kell a túrafüzetek küldésekor felszámolt árat. Mivel egy postakész A5 méretű boríték már 725 ft-ba kerül, március 1-től küldeményenként 700 ft-ot számlázunk ki. Köszönjük a megértést.  

A teljesítés menete

A túra a Gödöllői Arborétumtól Bagig tart, hossza 19 km, tetszőleges irányból kezdhető és egy nap alatt teljesítendő.

Az útvonal végig jelzett útvonal (K-), ennek ellenére javasoljuk, hogy legyen a táskában egy Gödöllői-dombság térkép, illetve telefonra letölthető térkép applikáció (pl. Geoládák, Mapy.cz).

Az igazolófüzetben megadott pontokon található számsort a füzet megfelelő helyére kell beírni. 

Ha levadásztad az összes pontot, a füzetet személyesen, vagy postai úton el kell juttatnod egyesületünkhöz.

A jelzett úton/ösvényen haladj, ne tégy kárt az erdő fáiban, növényeiben, állataiban! Tartsd be az aktuális tűzvédelmi szabályokat! Szemetedet, kérjük, vidd haza magaddal!

 

Díjazás

A teljesítőket sorszámozva rögzítjük, és egy festett bronzjelvénnyel jutalmazzuk. 

 

Az igazolófüzet jelenleg négy helyen vásárolható meg (ára 1800 Ft/db)

- Hiripi Gábor tagtársunknál 2119 Pécel, Szent Imre krt. 57. (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

- Hiripi Gábor tagtársunknál 1082 Budapest, Baross u. 84. (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

- Tóth Gábor tagtársunknál, Leányfalun (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

- A füzet kérhető postai úton az Egyesület e-mail címén ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). 

 

A túrafüzetek postai szállítással történő megrendelésének menete a következő:

Már mi is átálltunk az elektronikus számlázásra (számlázz.hu-t használjuk), ezért e-mailben küldjetek egy számlázási és egy postázási címet (cég esetén adószámot is, sőt ha jól tudom, januártól már magánszemély esetén is fog kelleni az adószám). A számlát válasz email-ben küldjük, azon minden adatunk rajta lesz, ami az utaláshoz kell. Egyidejűleg postára is adjuk a füzeteket. Utaláskor, a megjegyzésbe a számla számát írjátok majd. A fizetésre 10 nap áll a rendelkezésetekre. Füzetek postázási költsége küldeményenként 700 Ft.

A füzet ára tartalmazza a díjazást (festett bronz jelvény) is, nem tartalmazza azonban a díjazás postaköltségét! Arra kérjük azokat, akik postán küldik be füzeteiket, és úgy is szeretnék visszakapni azokat, mellékeljenek egy felbélyegzett válaszborítékot. Csak ajánlott levélben küldünk vissza füzeteket, illetve jelvényeket. 

 

Az elbírálandó füzeteket az alábbi posta/e-mail címre várjuk:

Hiripi Gábor 2119 Pécel,  Szent Imre krt. 57. - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A leigazolt füzeteket a díjazásokkal minden hónap első hetében postázzuk vissza, összegyűjtve az addig beérkezőket. Kérünk legyetek türelemmel! 

  

Itiner

A feladat rendkívül egyszerű, Gödöllői Arborétumtól Bag vasútállomásig (vagy fordítva) kell eljutni, végig a Kék sáv jelzésen, útközben pedig 6 ponton kódokat feljegyezni. A túra ~19 km, szintemelkedés ~160 m.