Egyesületünk Visegrádi „Pirosút” névvel újabb jelvényszerző túramozgalmat indított útnak!

A Postai díjak emelkedése miatt nekünk is emelnünk kell a túrafüzetek küldésekor felszámolt árat. Mivel egy postakész A5 méretű boríték már 725 ft-ba kerül, március 1-től küldeményenként 700 ft-ot számlázunk ki. Köszönjük a megértést.  

A túra célja:

A túrázás és ezen keresztül a rendszeres testmozgás népszerűsítése, valamint lakókörnyezetünk, a Visegrádi-hegység bemutatása és megszerettetése.
Az igazoló füzet tartalmazza az útvonal leírását, a begyűjtendő pecsétek helyét. Nem tartalmaz azonban térképet, erről a túrázóknak kell gondoskodni!


A teljesítés menete:
A résztvevőknek az itinerben leírt útvonalat kell végigjárni, és a szükséges pecséteket összegyűjteni! A kitöltött füzetet személyesen, vagy postai úton el kell juttatni egyesületünkhöz. 

Az igazolófüzet megvásárolható:

- Piliscséven a virágboltban. A virágbolt márciustól novemberig a Béke út 68. szám alatt működik, novembertől márciusig pedig a Hősök tere 1 szám alatt!

- Leányfalun Tóth Gábor tagtársunknál (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

- Hiripi Gábor tagtársunknál 1082 Budapest, Baross u. 84. (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

- Hiripi Gábor tagtársunknál 2119 Pécel, Szent Imre krt. 57. (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

- A dorogi uszodában minden nap 6-20 óráig (illetve, nyitvatartási időben)

- A füzet kérhető postai úton az Egyesület e-mail címén ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

A megrendelés menete a következő:

Már mi is átálltunk az elektronikus számlázásra (számlázz.hu-t használjuk), ezért e-mailben küldjetek egy számlázási és egy postázási címet (cég esetén adószámot is, sőt ha jól tudom, januártól már magánszemély esetén is fog kelleni az adószám). A számlát válasz email-ben küldjük, azon minden adatunk rajta lesz, ami az utaláshoz kell. Utaláskor, a megjegyzésbe a számla számát írjátok majd. Egyidejűleg postára is adjuk a füzeteket. A fizetésre 10 napotok lesz. A füzet ára jelenleg 1000 Ft/db és küldeményenként 700 Ft a postaköltség. 

A füzet ára tartalmazza a díjazást (kitűző) is, de nem tartalmazza a díjazás postaköltségét! Arra kérjük azokat, akik postán küldik be füzeteiket, és úgy is szeretnék visszakapni azokat, mellékeljenek egy felbélyegzett válaszborítékot. Csak ajánlott levélben küldünk vissza füzeteket, illetve kitűzőket. 

Az elbírálandó füzeteket nem egyesületünk címére, hanem egyik tagtársunk címére várjuk:

Czövek András 2081 Piliscsaba Kisfaludy utca 3.

A leigazolt füzeteket a díjazásokkal minden hónap első hetében postázzuk vissza, összegyűjtve az addig beérkezőket. Kérünk legyetek türelemmel!

Leányfalun is van lehetőség leigazolásra, kizárólag előzetes egyeztetést követően. Keressétek Tóth Gábort, ha ezzel a lehetőséggel szeretnétek élni!

 

A teljesítés kezdőpontja és időtartama nincs korlátozva. A menetirány is a résztvevőkre van bízva.
Az útvonal végig jelzett turistaúton vezet, sőt még a jelzésváltásra sem kell figyelni.
A jelzett úton haladj, ne tégy kárt az erdő fáiban, növényeiben, állataiban! Tartsd be az aktuális tűzvédelmi szabályokat!

Díjazás:
A teljesítőket sorszámozva rögzítjük, és egy kitűzővel jutalmazzuk.

Itiner:
A feladat rendkívül egyszerű. Visegrád (révállomás)-ról kell eljutni Leányfalura (vagy fordítva), végig a Piros sáv jelzésen! Útközben az OKT, Pilisi Vándorlás 5 bélyegzőjét kell begyűjteni, valamint a végén a PITE (Leányfalu lenyomatát). A bélyegzők pontos helyét megtalálod ITT. A túra 22 km.

A túra térképe, íme:

 Az útvonalat itt tekintheted meg online (heyjoe):

Visegrádi Pirosút

 

A füzet ára 1000Ft/db, a postaköltség 550 Ft/küldemény.