Ez az év is véget ér nemsokára. Közeledik az utolsó utáni Sulikupa túra. Ez idén már hagyományosan az esti Mikulástúra lesz.  A helyszín sem változik az eddigiekhez képest. Találkozó december 8-án (szombaton) 17:00-kor Klotildliget vasútállomáson (Piliscsaba).

A táv nagyon rövid, mindössze 3,5 km, és a szintemelkedés sem lesz sok, csak 100 m. Kb. 19 órára már végzünk is és mindenki mehet haza.

Az útvonal: Klotildliget vmh. - Csemetekert - 100 éves fenyő - Kisgulya - Klotildliget vmh.

Előfordulhat, hogy a túra során találunk egy kis csemegét, ha a mikulás megint szétszórt lesz. A Kisgulyánál tartjuk a sulikupa díjkiosztóját, emellett a gyerekeket teával, a felnőtteket forralt borral vendégeljük meg.

Sok felszerelésre nincs szükség. Öltözzetek az időjárásnak megfelelően és rétegesen. Valamilyen világító eszközt hozzatok magatokkal. Legjobb a fejlámpa, de bármi megteszi.

Fontos lenne tudnunk, hogy hány gyerek vesz részt a túrán, hogy a mikulásnak le tudjuk adni a drótot, hogy ha erre jár mennyi ajándékkal készüljön, ezért kérünk mindenkit, hogy az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezzen a túrára!

Jelentkezési határidő: 2018.12.06!

 

Szeretettel várunk mindenkit!