Következő, 7. Sulikupa túránkat szeptember 8-án a Rám-szakadékba tesszük. A már megszokott útvonalon, Dömösi indulással járjuk végig a megint izgalmasnak ígérkező túrát. Várhatóan nem így fog kinézni, mint ezen a képen, de én ilyenkor szeretem a legjobban.

A találkozó ezúttal nem a templomnál, hanem a templomot elhagyva, Visegrád felé, a nagy kanyarban lévő parkolóban. Találkozunk 8:30-kor. A parkolási díj Dömös egész területén 250 Ft/h. Mivel 3 óránál várhatóan több időt vesz igénybe a túra, így a 4 órányi díjjal megegyező napidíjat kell majd megfizetni. Készüljetek 1000 Ft-nyi aprópénzzel. A falut elhagyva, a hajóállomásnál ingyenes a parkoló, de éppen ezért ott mindig sokan vannak.

Gyertek időben, ne kelljen a csapatnak sokat várni. A szokásos Zöld jelzésen megyünk fel, végig a szakadékon. Várhatóan lesz bőven víz. Aki nem biztos magában, az hozzon váltóruhát. Lefele a Sárga jelzést követjük majd a Lukács árok felé. Kb 12 órára érünk majd vissza a parkolóba.

 

A táv 9 km, a szintemelkedés pedig 358 m lesz. Nem sietünk, a kisebbeket is megvárjuk. Kajára nem nagyon lesz szükség, de ital legyen mindenkinél!

 

Szeretettel várunk mindenkit!