Idei harmadik Sulikupa túránkat április 6-án járjuk végig. Indulás 8:15-kor Dobogókőről, a hegytetőn lévő buszmegállótól. 

Gyülekező 8:00-tól, ne késsetek! A buszmegállóval szemben parkoló is van, valószínűleg fizetni kell érte! Útvonalunk: Dobogókő - Nagyboldogasszony-forrás - Rám-hegy - Szakó-nyereg - Rezső-kilátó - Dobogókő. Látványosságok útközben: Thirring-sziklák, források, Kilátás a Rám-hegyről és a Rezső-kilátóból. Útközben a "Jó kilátások" két pontját is érintjük!  

A táv 8,4 km, a szintemelkedés pedig +-334 m lesz.

Öltözzetek az időjárásnak megfelelően és rétegesen! Ital legyen nálatok, de sok ennivalóra nem lesz szükség, mert kb. 12:00-ra célba érünk.

Az első lejtő igencsak meredek, erre készüljetek!

A kiindulópont megtalálásában segít a Google maps!

A tervezett útvonalunk térképét itt lelitek!

Szeretettel várunk mindenkit!

 

Az idei Sulikupa szezon túrái a "Jó kilátások -  Visegrádi-hegység" túramozgalmunkra épülnek. Annak kilátópontjait fogjuk felkeresni a túrák alkalmával. Aki a Sulikupán túl e mozgalmat is szeretné teljesíteni, egy szép jelvényért, annak meg kell vásárolnia a szükséges túrafüzetet. A füzet ára 1500 Ft/db. Minden túrán lesz nálunk néhány belőle, nem kell külön köröket futni a beszerzéséért!