Szokás szerint, idén is a Mikulástúrával zárjuk az évet. A rajt, a cél és az útvonal sem változott az előző évekhez képest. Találkozó Klotildliget vasúti megállónál december 9-én, 16:45-től.

Túl sok autó nem fér itt el. Akinek nem gond egy kis plusz gyaloglás, inkább Piliscsaba vasútállomásnál parkoljon.

Az Esztergom felől 17.02-kor érkező vonatot még megvárjuk, hátha valaki azzal érkezik, után elindulunk. A Csemetekert pihenőjéig leküzdjük a túra emelkedős részét, majd a Százéves-fenyő felé jövünk le. A cél a Kisgulyánál lesz. Útközben összegyűjtjük a Mikulás által elszórt dolgokat (ha lesznek) és remélhetőleg a célban találkozhattok a nagyszakállúval is. Beszéltünk vele telefonon, de még nem tudja biztosan, ráér-e, mert nagyon sok helyen várják akkortájt. Az viszont biztos, hogy a célban kapja meg a jól megérdemelt, névre szóló serleget az a 22 gyerek, aki egész éves kitartó túrázásával ezt kiérdemelte. Az is biztos, hogy az egész csapatot vendégül látjuk. A gyerekeket teával, a felnőtteket forralt borral várjuk majd. A túratáv mindössze 3,2 km lesz, ezt egészen kis gyerekek is szokták bírni. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött (tudnunk kell, mennyi gyerekre számítsunk)! Kb 1,5 - 2 óra alatt érünk majd célba, attól függően, hogy mennyien leszünk.

Regisztrációs link!

Öltözzetek az időjárásnak megfelelően és rétegesen! Mindenképp hozzatok valami világító eszközt! Legjobb a fejlámpa, de bármi más lámpa is megteszi erre a kis időre. Hozzatok magatokkal poharat a teához vagy a forralt borhoz! A kis túrát rossz idő esetén is megrendezzük!

Szeretettel várunk mindenkit!