Ilyen még nem volt a Sulikupa több, mint egy évtizedes történelmében!

Ezúttal Czövek Andris ötlete alapján és irányításával futóversenyre invitálunk benneteket. Találkozó Piliscsabán a Kisgulyánál (Kossuth Lajos utca és a Dévényi Antal utca találkozása az erdő szélén) 04.09-én szombaton 9:00-kor. 

A lefutandó táv 4,7 km +190 m szintemelkedéssel. A táv a Pulyakör nevet viseli. Elsősorban váltófutásban gondolkodunk, de ha valaki egyedül futná, annak sincs akadálya. A teljes táv 7 szakaszra van osztva, de ideális a 3-4 fős csapat lenne.

Minden futó kap valami édességet jutalmul. A leggyorsabb csapat tagjai serleget kapnak. A legtöbb pontot szerző gyerek szintén serleget kap (pontszámításkor figyelembe vesszük a tempót, a szakaszokat és az életkort is). Aki megdönti a fennálló, 25:16-os rekordot, az különdíjat kap!

Sulikupa pecsétet kaphat, aki részt vesz a futásban, vagy legyalogolja a távot és útközben bíztatja a futókat, vagy aki segít a rendezvény lebonyolításában.

Az útvonal nem bonyolult, végig jelzett turistaúton vezet és remélhetőleg minden elágazásnál lesz valaki aki mutatja a további irányt. A Kisgulyától a Kék körsétaúton a 100 éves Fenyő felé fel a Nagykopaszra. A Kék háromszöget követve ki a kilátóig és ugyanúgy vissza. Az elágazástól ismét a kék körsétaút a Kék +-ig, majd a kettő közösen a Csemetekertig, onnan pedig a célig a Sárga körsétaút jelzése. Az útvonal GPS trackjét .gpx formátumban innen töltheted le!

Nagyon fontos, hogy aki futni szeretne, az már otthon regisztrálja magát a Gulyakör oldalán az alábbi linken!

Regisztráció!

További segítség lenne, ha a csapatok is összeállnának. 

Minden futónál kell hogy legyen okostelefon GPS eléréssel és lehetőleg mobilinternettel.

A csapatok tagja lehet bárki. Sulikupás gyerek, nem sulikupás gyerek de akár felnőtt is. 

Mivel ilyet még nem szerveztünk, nem tudjuk pontosan hogy fog működni, ezért türelmet kérünk majd. A Pulyakörről olvashattok az alábbi linken, nézzétek meg, hogy ne legyen teljesen ismeretlen a dolog.

Gulyakör

A kiírásra nézzetek rá még péntek este is, hátha módosul valami!

Gyertek, jó móka lesz!