Kérjük add meg az alábbi adataidat!

Személyes adatok

Személyes adataidat az egyesület tagnyilvántartásához szükséges megadni.

A személyes adataid kezelésének legfőbb jellemzői:

  • Teljes neved nyilvános megjelenik a weboldalon. Ha túrabeszámolót írsz, vagy teljesítesz egy túrát, a teljes nevedet szerepeltetjük a weblapon
  • Születési dátumod nem jelenik meg a weboldalon. Az adat bekérésének célja a személyed beazonosíthatósága.
  • Pontos címed nem jelenik meg a weboldalon. Az adat bekérésének célja a személyed beazonosíthatósága.
  • Település és irányítószám nyilvánosan megjelenhet a weboldalon. Ha teljesítesz egy túrát, a neved, irányítószámod és település nevedet szerepeltetjük a weblapon
Legalább hét évesnek kell lenned, hogy regisztrálhass. Ha kiskorú vagy, akkor kérd meg szüleidet, hogy segítsenek, vagy regisztráljanak ők
Kapcsolattartási és felhasználói adatok

A kapcsolattartási adatokat alapvetően az egyesület használja. Ezen az e-mail címen értesítünk, kérünk segítséget Tőled.

Ha túrát szervezel, akkor az e-mail címedre kapod meg a túrázók kérdéseit, kéréseit. A telefonszámodat a túra során, vagy a teljesítménytúránál használjuk - ha el kell érjünk.

Csak az egyesület hív, a telefonszámod nem jelenik meg a weboldalon addig, amíg nem írsz ki túrát. Ha túrát vezetsz, akkor szükséges a telefonszámod, hogy a túrádra jelentkezők elérjenek.

Tagsággal kapcsolatos adatok

Egyrészt ki kell választanod a tagságod típusát.

Lehetsz rendes tag. Tőled elvárjuk, hogy lehetőségeid keretein belül segítsd az egyesület munkáját, amennyire tudsz, vegyél részt az egyesület életében, alakítsd és formáld az egyesületet, az egyesület jövőjét, a többi taggal együtt.

Pártoló tag is lehetsz. Ebben az esetben csak annyit kérünk, hogy pártold tevékenységünket, segíts minket ahogy tudsz és amilyen lehetőséged van.

További jelentkezők
Apróságok
Fizetési információk
   
Lap tetejére