A dorogi uszoda határozatlan időre bezárt, ezért ott most nem tudtok túrafüzeteket vásárolni.

Túrafüzeteinket Piliscséven, ismét a régi helyen, a Béke út 68. szám alatti virágboltban tudjátok megvásárolni.

Új bélyegzőhelyet alakítottunk ki a Pilisi vándorláshoz. Azért vált szükségessé, mert Pilisszentléleken az egykori Klastrom sörözőben (ma már Teca kocsmája), nem mindig érhető el a bélyegző. Meghagytuk lehetőségnek azt is, de a kolostorromhoz kihelyeztünk még egy ugyanolyan lenyomatú bélyegzőt, ami nyitvatartástól függetlenül mindig elérhető. Közvetlenül a piros sáv jelzés mentén, az egykori kolostor bejáratával szemben egy fára lett felszerelve. Talán vadkörte fa, de nem esküszöm meg rá... 

Segítségnek találtok néhány fotót az alábbi linken.

Pilisszentlélek bélyegzőhely.

Két változás a túrafüzetek beszerzésével kapcsolatban:

1.) A postai díjak emelkedése miatt nekünk is emelnünk kell a postázásra felszámolt összeget. 2021 február 1 után érkező megrendelések esetében már 450 Ft/küldemény árat számolunk fel.

2.) Piliscséven új helyen tudtok túrafüzeteket vásárolni. Az eddigihez hasonlóan ez is egy virágbolt. 

Címe: Piliscsév, Hősök tere 2. (A templom közelében van. Ha busszal érkeztek, akkor a Hősök tere megállónál szálljatok le!).

A bolt nyitvatartása: kedd, szerda, péntek: 8-16-ig

                                             csütörtök: 13-16-ig

                                                szombat: 8-12-ig

                                               vasárnap: 8-11-ig.

A túrafüzetek postai szállítással történő megrendelésének menete a következő:

Már mi is átálltunk az elektronikus számlázásra (számlázz.hu-t használjuk), ezért e-mailben küldjetek egy számlázási és egy postázási címet (cég esetén adószámot is, sőt ha jól tudom, januártól már magánszemély esetén is fog kelleni az adószám). A számlát válasz email-ben küldjük, azon minden adatunk rajta lesz, ami az utaláshoz kell. Egyidejűleg postára is adjuk a füzeteket. Utaláskor, a megjegyzésbe a számla számát írjátok majd. A fizetésre 10 nap áll a rendelkezésetekre.

Lap tetejére