Legyél tagja a Piliscsabai Természetjáró Egyesületnek (Pi-Te)!

A tagdíj évi 2000 Forint (diákoknak és nyugdíjasoknak 500 Forint), és a tagok a Piliscsabai Negyvenesek túrán nevezési díj fizetése nélkül indulhatnak, jövőre pedig segíthetnek!

Örülünk, ha tagunk leszel. Először azonban mindenképpen szeretnénk néhány gondolatot megosztani Veled:

A Piliscsabai Természetjáró Kör 2004 március 15-én alakult. Alapvető célkitűzésünk a kezdetek óta nem változott:
"Elsősorban gyalogtúrákat szervezünk és vezetünk hazánk tájainak megismerésére, egészségünk megőrzésére és szabadidőnk hasznos eltöltésére. Részt veszünk különböző túramozgalmakban és teljesítménytúrákon. Tagjaink sorába várunk mindenkit, aki szeret túrázni és turistához méltóan viselkedik, a túrázás írott és íratlan szabályait betartja." (részlet a megalakuláskor közzétett felhívásból).

Az első év az ismerkedéssel telt, de 2005-től már túrajelentésekkel adminisztrált túrákat tettünk. Jó hangulatú családi kirándulások zajlottak a környéken. Később a teljesítménytúrákon való részvételre került a hangsúly és elkezdődött az MTSz pontok gyűjtése is, a különféle természetjáró fokozatok elérése érdekében. Évről évre nő a megtett kilométerek, leküzdött szintek és így a túrákért kapható pontok száma is. Az egymás közötti kapcsolattartást szolgálja egyesületünk levelezőlistája, amelyre előzetes jelentkezés után lehet feliratkozni, most pedig már saját honlapunk is van, amelyet igyekszünk naprakész és színes tartalommal megtölteni.

2009 végén merült fel a gondolat, hogy önálló jogi személyiséggel rendelkező, igazi egyesületet hozzunk létre. December 27-én meg is tartottuk alakuló közgyűlésünket, a Pest Megyei Bíróság májusban jegyezte be egyesületünket, azóta egyesületi formában működünk. Minden túrázni szerető, természetbe vágyó embert várunk körünkbe, meghirdetett túráinkon pedig azokat is szívesen látjuk, akik nem tagjai szervezetünknek, de egyetértenek alapelveinkkel.

Ha Te is egyetértesz alapelveinkkel, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.