Sajnos a jelenlegi helyzetre való tekintettel a túra ebben az időpontban nem lesz megtartva!

 

Idén első alkalommal rendezzük meg a "Gyere fel a Prédikálószékre" teljesítménytúránkat!

Lényeg, hogy találkozzunk 2020 május utolsó vasárnapján a Visegrádi-hegység 639 méteres csúcsán a Prédikálószéken 10-13 -óra között!

Dömösről érdemes indulni, így 4 kilométer után már fent is vagy a csúcson.

 

 Előnevezetteknek 1200.-ft a nevezés, aki  a helyszínen nevezne be, annak 1500.-ft.

Cserébe kap egy egyedi jelvényt, emléklapot, csokit, szörpöt, vizet.

 

Kérdések esetén keress az alábbi elérhetőségeken:

Tóth Gábor

Telefon: +36 20 944 1527

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Várunk mindenkit szeretettel!

 

Boldog Özséb kilátóIsmét kiírjuk a májusban megrendezett "Piliscsabai 50-esek" teljesítménytúránkat, kicsit más formában. 

A Pilis szép és látványos helyeit felfűző útvonal megegyezik a májusi túráéval: https://www.gpsies.com/map.do?fileId=xfgcgtkxcdgutjls. Az igazoláshoz a letölthető itiner végigpecsételésén kívül gps tracket is kérünk a szintidő ellenőrzéséhez. Ehhez a Strava vagy az Endomondo alkalmazás használatát javasoljuk. A szintidő továbbra is 13 óra.

Az első 60 jelentkezést tudjuk fogadni. A jelentkezéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre kérjük elküldeni, benne a jelentkező nevével és az indulás tetszőleges idejével (nap, óra, perc). (Az indulás idejét később is el lehet küldeni.) A nevezési díj 2000 forint, amit a válaszlevélben küldött módon kérünk befizetni. Azoknak, akik befizettek az eredeti, májusi teljesítménytúrára, de nem tudtak eljönni, a részvétel ingyenes. 

A sikeres teljesítők érmet kapnak. 

Gyertek túrázni!

Idén első alkalommal rendezzük meg  a Gyere fel a Vörös-kőre teljesítménytúránkat.


A résztvevők tetszőleges kiindulóponton indulhatnak, de a lényeg, hogy 2019.09.01-jén 10-13 óra között érjenek fel a Vörös-kő 521 méteres csúcsára. Előnevezést augusztus 30-ig tudunk fogadni, de a helyszínen is tudsz nevezni.

Ha előneveztél, akkor a helyszínen majd 1000 Ft-ot,  ha nem nevezel, de feljössz, akkor 1500 Ft-ot kell fizetned. Cserébe kapsz egy egyedi bögrét jutalmul, illetve édességet, s szörpöt. A táv Tőled függ, de érdemes Leányfaluról, vagy Tahi felől elkezdeni a mászást.

 

Kérdések esetén keress az alábbi elérhetőségeken:

Tóth Gábor

Telefon: +36 20 944 1527

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lap tetejére