Túra a Sas-sziklához

2018.02.24. (szombat)

 

Találkozó a Kopár csárda melletti parkolóban (Piliscsaba) reggel 8:30-kor.

Immár hagyományosan, a Sas-sziklát keressük fel. 

Kezdésnek, a Gyula-pihenőig leküzdjük a szintemelkedésünk nagy részét (majdnem az egészet). Ezek után már csak élvezzük a kilátást és a fiatal fenyves ösvényeit.

A táv rövid, csak 5,2 km, úgyhogy kisebb gyerekek (4 évtől) is bátran eljöhetnek, legfeljebb majd egy kicsit lassabban megyünk. Az összes szintemelkedésünk kb. 200 m és mivel a kiindulási ponton fejezzük be, az ereszkedés is ugyanennyi lesz.

Mindenki öltözzön rétegesen (ne egy nagykabátba), hogy hegymenetben le tudjon venni valamit.

Havas időben nem célszerű a tornacipő, sokkal inkább valami magas szárú, lehetőleg vízálló lábbeli. Akinek van kamáslija, ne hagyja otthon, bár ez a tél nem igazán tél eddig, de hátha...

Lehetőleg meleg italt hozzatok.

Sok kajára nincs szükség, mert dél körül már otthon leszünk, de egy kis édesség jól fog esni.

 

Az első túrán kapjátok meg a pecsétgyűjtő füzeteiteket és ott lehet majd befizetni az éves nevezési díjat (1000Ft) is. Ha valaki elfelejti elhozni, az hozhatja majd a következőre is. Ez miatt senkit nem küldünk haza.

 

A túrasorozatba jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével, vagy a helyszínen lehet (Az előzetes nevezéssel a szervezők munkáját könnyítitek meg!):

Sulikupa 2018 nevezés!

A felmerülő kérdéseidre a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kaphattok választ..